Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnams įkliuvo devyniolikmetis, apatiniuose slėpęs narkotines medžiagas, praneša policijos atstovai.

Liepos 13 d. apie 23 val. 30 min. Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Elektrėnų sav., Geibonių k., pastebėjo atvažiuojantį automobilį „VW Golf“, kuris sustojo prie pat patrulių tarnybinio automobilio.

Jo priekyje sėdėjo du jaunuoliai (gimę 1999 m. ir 1992 m.). Įtartinas vaikinų elgesys sukėlė pareigūnams įtarimų, todėl buvo nuspręsta su jaunuoliais pabendrauti ir juos patikrinti.

Pareigūnai pastebėjo ir trečiąjį vaikiną, sėdintį automobilio gale. Būtent šio, trečiojo vaikino, elgesys pareigūnams sukėlė dar didesnių įtarimų, kad jaunuoliai tikrai gali turėti su savimi ar automobilyje neleistinų daiktų.

Atliekant dalinę jaunuolių apžiūrą, vieno jų (gimusio 1997 m.) apatinėse kelnaitėse buvo rastas plastikinis maišelis su žalia augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis.

Visi trys jaunuoliai buvo pristatyti į Elektrėnų policijos komisariatą, vėliau nuvežti į Elektrėnų ligoninę apsvaigimo nuo narkotinių medžiagų būsenai nustatyti.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.).