Policijai apie įvykį pranešta trečiadienį, apie 14.20 val.

Į įvykio vietą išskubėjusiems pareigūnams pranešta, kad į perkrovimo mašiną „Sennebogen“ dar atsitrenkė ir mikroautobusas „Renault“.

Žmonės per avariją nesužaloti.

Vairuotojas pareigūnams aiškino, jog lenkė mikroautobusą, sunkiasvorę mašiną tuo metu sumėtė ir ji trenkėsi į namą. O mikroautobusas - į „Sennebogen“.

Avarijos dalyviai blaivūs. Bute žmonių tuo metu nebuvo.

Trečiadienio pavakarę KLASCO išplatino pranešimą dėl šio įvykio.

Iš vienos uosto teritorijos į kitą su saugos tarnybos palyda važiuojantis bendrovei priklausantis hidraulinis kranas „Sennebogen“ pateko į eismo įvykį ir apgadino pastatą Minijos g.140. Vairuotojas, aplenkdamas pirmoje eismo juostoje stovėjusį mikroautobusą, nesuvaldė sunkiasvorės technikos ir strėlė trenkėsi į sieną. Technika drausta privalomuoju draudimu, vairuotojas buvo blaivus, per incidentą niekas nenukentėjo.

Bute, kuriam padaryti nuostoliai, žmonių nebuvo. Bendrovėje yra atliekamas įvykio tyrimas nustatyta tvarka. „Bendrovė padengs per incidentą patirtus nuostolius. Taip pat dėsime maksimalias pastangas, kad būtų kuo greičiau pašalinti visi šio įvykio padariniai. Atsiprašome visų namo gyventojų“, - sakė KLASCO generalinis direktorius A. Pauža.