Pirminiais duomenimis nelaimė įvyko, kai nuo miesto pusės senutėliu „Lada“ („Žiguliai“) vykę du garbaus amžiaus sutuoktiniai nusprendė iš pagrindinės J. Basanavičiaus gatvės sukti kairėn, link „Senukų“.

Tuo metu priešpriešais važiavo automobilis „Ford“, kuriam kelią užkirto posūkio manevrą atlikęs „Lada“.

Smūgio būta itin stipraus, senutėlė „Lada“ apsisuko 180 laipsnių kampu ir tėškėsi į kelio bortelius, o „Ford“ nuskriejo tolyn.

DELFI gavo vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip įvyko avarija.

Nelaimės metu buvo prispausti ir aplamdytose mašinose įkalinti du žmonės: garbaus amžiaus „Lada“ keleivė bei „Fordu“ vykęs vyras.

Į įvykio vietą pirmieji atskubėjo policijos pareigūnai. Netrukus atvykę medikai moterį išlaisvino ir įkėlė į medikų automobilį.

„Ford“ prispaustą žmogų teko laisvinti ugniagesiams gelbėtojams. Netrukus jis buvo perduotas į medikų rankas ir išgabentas į ligoninę.

„Lada“ vairuotojas sakė net nesupratęs, kaip viskas įvyko. Jis teigė praleidęs visas mašinas ir sukęsis. Tuomet į jį nežmonišku greičiu rėžėsi iš priekio atvažiavęs „Ford“.

Po avarijos paaiškėjo, kad prie „Ford“ vairo vyras sėdo neturėdamas tam teisės.

Pirminiais duomenimis abiejų automobilių vairuotojai sunkesnių sužalojimų išvengė. Transporto priemones jie vairavo blaivūs.