Pirminiais duomenimis, neblaivaus (pasak liudininkų, labai smarkiai girto) vyro (gim. 1983 m.) vairuojamas mikroautobusas „VW Transporter“ kirto priešingos krypties eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio į griovį, apsisuko į priešingą pusę ir apsivertė (vertėsi ne šonu, o per priekį).

Pro šalį važiavusių žmonių teigimu, mikroautobusui verčiantis, vairuotojas iškrito ir atsidūrė po mašina. Tačiau jis nebuvo stipriai prispaustas - žmonės jį ištraukė iki pareigūnų atvykimo.

Vyras smarkiai apsibrozdino, apsidaužė, bet didesnių sužalojimų išvengė. Detalesnei apžiūrai greitoji pagalba jį su policijos palyda nuvežė į ligoninę Vilniuje, po to ketinta jį vežti į Kelių policijos valdybą.

Mikroautobuse mėtėsi alaus buteliai. Prieš išvykstant į ligoninę vairuotojas staiga pareiškė prisiminęs, kad su juo važiavo draugas. Pareigūnai puolė jo ieškoti, pamanę, kad ir tas galbūt iškrito iš automobilio ir guli kažkur netoliese. Tačiau policininkai greta avarijos vietos nieko nerado. Manoma, kad vairuotojo draugas arba nuėjo sau, arba tai tik girto vyro fantazijos - jokio draugo išvis čia nebuvo.

Ligoninėje nustatyta, kad teisės vairuoti neturintis Vilniaus rajono gyventojas Michailas B. atsipirko blauzdos ir šono sumušimais.

Jis atsisakė tikrintis alkotesteriu, todėl paimtas kraujo mėginys girtumo nustatymui.

Iki šiol už tai, kad vairavo neblaivus, jis baustas jau 6 kartus.