„Pirminis girtumas – 1,59 promilės. Vyras važiavo su moterimi, jie abu buvo medikų automobiliu išgabenti į ligoninę“, - sakė Jurbarko r. policijos komisariato viršininkas Aivaras Dumčius.

Dėl avarijos, per kurią nukentėjo žmonės, pradėtas tyrimas. Pareigūnai nustatys priežastis, dėl kurių įvyko nelaimė. Tačiau pirminė versija – apsvaigęs vairuotojas nesugebėjo pasirinkti saugaus greičio.

Pats L. Račas nukentėjo nesmarkiai. Apie 20 val. liudininkai matė sportininką išeinant iš vieno baro Sodų g. Jis buvo apiplyšusiais ir purvinais rūbais, kruvinas.

L. Račas į nemalonias istorijas su teisėsauga buvo įsivėlęs ir anksčiau. 2014-aisiais Kauno apygardos teismui buvo perduota pasieniečių sulaikytos rekordinės cigarečių kontrabandos byla, kurioje įtarimai buvo pareikšti 13 asmenų, tarp jų buvo ir Lietuvos kultūrizmo rinktinės narys L. Račas.

2015-aisiais sportininko ir dar dviejų kauniečių pavardės figūravo tyrime dėl galimo išžaginimo.

Paskutinį čempiono titulą L. Račas iškovojo 2014-aisiais – laimėjo atvirąsias Jurbarko kultūrizmo ir kūno rengybos pirmenybes. Sportininkas šiuo metu jau atsisakė profesionalo karjeros, kultūrizmu užsiima tik mėgėjiškai.

Šaltinis
Jurbarko rajono laikraštis „Šviesa“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)