Per avariją nukentėjo trys moterys, važiavusios „VW Passat“. Jos nugabentos į ligoninę. Pirminiais duomenimis, visos trys - iš Marijampolės kolegijos.

Pirminiais duomenimis avariją sukelti galėjo karių visureigis „Hummer“, sukęsis iš šalutinio kelio ir nepraleidęs merginų „VW Passat“.

Papildyta 14.52 val.: Pranešimą apie avariją policija gavo apie 12.54 val. Pranešta, kad Marijampolėje, P. Armino ir Marių gatvių sankryžoje susidūrė iš Liudvinavo Marijampolės link (pagrindiniu keliu) važiuojantis „VW Passat“, kuriame važiavo 4 moterys. Ir iš šalutinio kelio išvažiavęs karių automobilis „Hummer“. Juo važiavo vyras ir moteris (kariai).

DELFI žiniomis, kariai yra atvykę iš Junginių Amerikos Valstijų.

Papildyta 15.23 val.: Kaip praneša Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamentas, karys transporto priemonę vairavo blaivus ir uniformuotas. Į eismo įvykį patekę JAV kariai tarnauja Minesotos Nacionalinės Gvardijos 2-ajame batalione, kuris šiuo metu dalyvauja pratybose „Geležinis Vilkas 2017“.

Anot KAM atstovų, per eismo įvykį sužeistos trys automobilio „VW Passat“ keleivės, kurioms JAV kariai nedelsdami suteikė pirmąją pagalbą, vėliau nukentėjusiosios medicininei apžiūrai išvežtos į ligoninę.