Šeštadienį, po 17 val. Kaune, Ringauduose, fiksuotas įvykis, į kurį išskubėjo gelbėjimo tarnybos – pranešta apie panirusį į vandens telkinį ir dingusį žmogų. Jo ieškoti skubėjo narai gelbėtojai.

Informuojama, kad prie Ringaudų karjero didelis sąmyšis: čia 3 ugniagesių automobiliai, policija, greitoji. Liudininkai pasakoja, kad draugo pasigedo 16-17 metų vaikinų kompanija. Medikai pasakoja, kad vienas vaikinas buvo išvežtas į gydymo įstaigą, kito ieškoma vandens telkinyje.

Ugniagesiai teigė gavę iškvietimą, kad į vandens telkinį paniro ir dingo žmogus, skubiai atvykę gelbėtojai ieško žmogaus. 19 val. plaukikas dar tebeieškomas.

Dar neradus paauglio, 18.37 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad ir Kauno rajone, Zapyškio seniūnijoje esančioje Altoniškių kaimo užtvankoje skęsta žmogus.

Ten taip pat skubiai išvyko pagalba.

Papildyta 21.42 val.: Kauno rajone skendusio 23 metų vyro vyro išgelbėti nepavyko. Vis dar nesurastas ir Ringauduose skendęs jaunuolis. Pasak gelbėtojų, Kauno rajone paieškas teko nutraukti, nes ten nuskubėję Garliavos gelbėtojų komandos ugniagesiai neturi specialios įrangos.

Kaip skelbia portalas kaunas.kasvyksta.lt, laukiama, kol narai baigs paieškos darbus Ringauduose ir galės atvykti ištraukti nuskendusįjį.

Daugiau naujienų iš Kauno rasite čia.