Birželio 8-osios naktį, apie 0.35 val., Klaipėdoje patruliuojančiam Patrulių rinktinės ekipažui pranešta, jog Markučių g., vieno iš daugiabučių namų kieme, galimai įvykdyta vagystė iš „Volkswagen Golf“ automobilio.

Atskubėję į įvykio vietą patruliai aptiko minėtame automobilyje neblaivų, 0,95 promilės į alkoholio matuoklį įpūtusį, 1988 m. gimusį vyrą, kuris jau buvo spėjęs ištraukti magnetolos laidus, išmėtyti daiktus. Apie įsibrovimą į transporto priemonę pareigūnai informavo jos savininkę, o įtariamąjį atgabeno į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Panašiu laiku tą pačią naktį sulaikytas ir dar vienas įtariamasis vagystėmis iš automobilių. Tiltų g. pro šalį ėję du pilietiški jaunuoliai pastebėjo apie automobilius besisukinėjantį įtartiną asmenį, kuris rankoje turėjo įrankį, panašų į plaktuką, praneša Klaipėdos policija.

Kaip pareigūnams nurodė 1993 m. gimęs liudininkas - netrukus ilgapirštis rankose turėtu įrankiu išdaužė automobilio BMW langą, bet pamatęs jo link artėjančius vaikinus leidosi bėgti. Tačiau jaunuoliai buvo ne tik pilietiški, bet ir sportiški – jie vagį pavijo ir sučiupę perdavė policijos pareigūnams.

Abu įtariamieji vagystėmis iš automobilių uždaryti į areštinę.