Praėjo savaitė nuo šeimos tragedijos Karmėlavoje, kuomet tėvas šovė į dukrą ir jos draugą, padegė namus ir nusižudė.

Apie sunkiai suvokiamą įvykį primena sudegęs namas užkaltais langais, degėsių krūva šalia namo ir Stop juosta apjuosti kiemo vartai.

Po gaisro čia viskas liko nepaliesta. Žinoma, iš namų šeimininkai išsinešė kelis, dar tinkamus naudoti, daiktus, o daugiau viskas liko.

Nuo to laiko čia niekas nesilanko, tik vietiniai gyventojai karts nuo karto užklysta apžiūrėti sudegusio, dar visai neseniai tvarkingo ir prižiūrėto namo.

Vienintelis namo šeimininkas – šuo

Dabar vienintelis šeimininkas čia yra šuo. Kartą jau bandytas pagrobti, namą padegusio vyro brolio. Minėtas vyras šiuo metu yra suimtas, jam pareikšti įtarimai dėl grasinimų susidoroti su savo dukterėčia.

Geriausias žmogaus draugas (šuo) ir toliau pavyzdingai atlieka savo pareigą – aploja kiekvieną nepažįstamą, kuris per ilgai užsistovi už namo tvoros.

Netoliese gyvenantys kaimynai sako, kad gyvūnas neliko neprižiūrimas. Kiekvieną dieną atvažiuoja ir šunį pašeria.

Kaimynai nebenori prisiminti prieš savaitę įvykusios tragedijos

„Sako, kad laikas daro savo. Gyvenimas vėl stojo į savo vėžes, vėl miegame ramiai, kaip ir nieko nebūtų nutikę. Tačiau išėjus į gatvę, pamatai sudegusį namą ir vėl prisimeni kas įvyko. Tiesa, dabar viskas atrodo daug paprasčiau, ne taip skaudu. Ir nesvarbu, kad viskas nutiko ne tau, o kitam... Dabar svarbiausia, kad jaunuoliai sveiksta, o kaltininkas negyvas. Bus ramiau. Duok Dieve, kad mergina greičiau pasveiktų ir ją paleistų iš ligoninės“, – kalbėjo kaimynystėje gyvenanti moteris.

DELFI primena, kad vaikinui buvo sužalota ranka, jis gydosi ambulatoriškai. Mergina buvo sužalota kur kas sunkiau. Tėvas jai šovė į krūtinę.