1987 metais gimusi moteris pasakojo, kad su trimis vaikais važiavo automobiliu „Audi“. Ji sustojo autobusų stotelėje, nes norėjo atsiliepti į telefono skambutį. Tuomet ji automobilio galinio vaizdo veidrodėlyje pamatė, kad už jos automobilio sustojo kitas automobilis.

Iš privažiavusio automobilio išlipo jos vyras (g. 1986 m.) ir priėjęs prie automobilio atidarė vairuotojo dureles. Moters neslėpė išsigandusi ne tik dėl savęs –sutuoktinis nepaisė, kad automobilyje trys mažamečiai (g. 2005 m., g. 2010 m., g. 2016 m.) ir elgėsi labai agresyviai.

Vyras iš rankų griebė jos mobilųjį telefoną ir pradėjo daužyti į automobilio stogą.

Moteris policijai pasakojo, kad labai išsigandusi tokio neadekvataus sutuoktinio elgesio, užsidarė automobilio dureles ir išvažiavo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 145 str. 1 d. (Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas. Tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.)