Apie 22.30 val. buvo sustabdytas visureigis „Opel Frontera“, kurį vairavo vaikinas, neturintis teisės vairuoti. Kiek vėliau įkliuvo ir 17-metis, vairavęs „Renault“. Iki pilnametystės jaunuoliui buvo likęs pusvalandis - šeštadienį jo gimtadienis. Tačiau pilnametystė nieko nekeičia, nes vairuotojo pažymėjimo jis neturi.

Prieš vidurnaktį buvo sustabdyta vienintelė per šį reidą įkliuvusi neblaivi vairuotoja. „Opel Astra“ vairavusi moteris „įpūtė“ 0,52 prom.

Apie vidurnaktį patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Kia“. Tai didžiai nepatiko jo vairuotojui - chamas iškart ėmė įžūlauti, su pareigūnais kalbėjo arogantiškai. Tiesa, drąsa išgaravo, kai juo susidomėjo fotografai - policininkams „akis draskęs“ vairuotojas užsimaukšlino gobtuvą ir nutilo. Šis vairuotojas buvo itin kruopščiai patikrintas ir gavo 2 eurų baudą už tai, kad pasibaigęs gesintuvo galiojimo laikas. Kai už ką nors bus baudžiamas kitą sykį, jam jau negalios pusės minimalios baudos nuostata.

Po vidurnakčio vairuotojai buvo tikrinami Geležinio Vilko g. Čia daugumai vairuotojų pareigūnai neturėjo priekaištų, išskyrus vieną merginą.

Apie 2.25 val. Vilniuje, Geležinio Vilko g., mergina (gim. 1998 m.), kuri vairavo automobilį išgėrusi ir neturėdama dviejų metų stažo (0,13 prom.), pareigūnams davė 30 eurų kyšį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 2 val. buvo gautas pranešimas apie degantį automobilį Balsiuose. Atvira liepsna degė ir visiškai sudegė „Opel“. Šalia rastas plastikinis bakelis, skleidžiantis benzino kvapą.