Iki 14 val. viso nubausta 15 vairuotojų, iš jų 10 už važiavimą degant draudžiamam šviesoforo signalui ir penki už kitus pažeidimus – kalbėjimą telefonu vairuojant be laisvų rankų įrangos ar važiavimą neprisisegus saugos diržais, praneša policija.

Taip pat nuo 11.00 val. iki 14.00 val. bendradarbiaujant kartu su Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stotimi pareigūnai vykdė priemonę kurios metu tikrino kaip vairuotojai laikosi kelių eismo taisyklių pamatę artėjančią specialiąja transporto priemonę su įjungtais garso ir šviesos signalais.

Priemonės metu nustatyta 14 pažeidimų – Mokyklos g. pareigūnai sustabdė „Mercedes Benz“ automobilį, paaiškėjo, kad jį vairavęs 1974 m. gimęs vyras už įvairius administracinius pažeidimus jau baustas daugiau nei 60 kartų, be to yra ieškomas.

Statybininkų g. sustabdyta 1995 m. gimusi, klevo lapu papuoštos „Toyota Yaris“ vairuotoja išvydusi pareigūnus nusiminė – vos reido išvakarėse mergina gavo nuobaudą už stovėjimą nesusimokėjus mokamoje zonoje, o ketvirtadienį jai skirta 90 eurų bauda už specialiosios transporto priemonės nepraleidimą.

Panašios priemonės uostamiestyje bus organizuojamos ir ateityje.