Šalį sukrėtęs nusikaltimas įvykdytas šių metų sausio 12-osios vakarą Londone, Hackney savivaldybėje, šalia Victorios parko. Čia vėlų vakarą buvo užpulta jauna mergina, ją užpuolikas nusitempė į krūmus ir mažiausiai 2 valandas žagino, mušė – visa tai fiksavo telefono kamera, praneša tiesa.com.

Baigdamas savo niekingą išpuolį vyras atėmė iš merginos telefoną. Auka į policiją kreipėsi vos grįžusi į namus – jie yra visai greta nusikaltimo vietos.

Praėjus vos 5 dienoms buvo sulaikytas įtariamasis – vos už kelių kvartalų gyvenantis 28 metų Derris McCannas. Jis iš pradžių savo kaltę neigė, bet prispaustas nenuginčijamų įrodymų prisipažino.

Tyrėjus labiausiai šokiravo tai, kad juodą darbą įvykdęs nusikaltėlis jau kitos dienos rytą vedė savo draugę, su kuria laukiasi vaikelio.

Tyrimo metu nustatyta, kad D. McCannas vėlų vakarą Rytų Londono gatvėse tikslingai ieškojo aukos ir jau buvo nusižiūrėjęs visai kitą moterį, tačiau nepavykus jos užpulti nusitaikė į atsitiktinai pro šalį ėjusią merginą. Ji per 2 valandas seksualiai išnaudota mažiausiai 3 kartus, užpuolikas ją talžė rankomis, tyčiojosi.

Prokuroras dėl tokio elgesio nusikaltėlį pavadino monstru. Beje, D. McCannas visai neseniai buvo išėjęs iš įkalinimo įstaigos, ten bausmę atliko taip pat už seksualinį nusikaltimą.