Visi per reidą įkliuvę didžiausi pažeidėjai buvo sustabdyti Vievyje (galbūt todėl, kad čia pareigūnai naudojosi nežymėtu automobiliu).

Už tai, kad nesustojo prie pervažos, nubausti du transporto priemonių vairuotojai. Vienas jų - šeštadienį Vilniuje startavusio kultūrinio mototurizmo ralio „BMW mototurizmo sprintas Vilnius“ dalyvis. Motociklininkas pareigūnų akivaizdoje nė nestabtelėjęs pervažiavo geležinkelį.

Už tokį nusižengimą, pagal įstatymą, skiriama ne tik bauda (nuo 180 iki 280 eurų), bet ir mažiausiai dviem mėnesiams atimama teisė vairuoti (maksimalus terminas - 6 mėnesiai).

Prie tos pačios geležinkelio pervažos įkliuvo ir du neblaivūs: dviratininkas ir automobilio vairuotojas. 30-metis dviratininkas į alkotesterį „pripūtė“ 1,38 prom. O tokio paties amžiaus statybininkas, vairavęs „Škoda Octavia“, buvo šiek tiek blaivesnis - 1,23 prom. Maža to, kad girtas, paaiškėjo, kad jis ir blaivus neturi teisės vairuoti - vairuotojo pažymėjimas iš jo jau anksčiau atimtas už tai, kad neblaivus važinėjosi.

Iš viso šeštadienį prie keturių geležinkelio pervažų Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai patikrino 151 įvairių transporto priemonių vairuotoją. Iš viso nustatyti 28 pažeidimai (10 neapdraustų automobilių, trys vairuotojai buvo neprisisegę saugos diržais, trys vairuodami naudoji telefonais ir kt.).