Iš viso bendros priemonės metu patikrinta 812 vairuotojų. Per pora valandų trukusį reidą nustatyti 7 Kelių eismo taisyklių pažeidimai: nustatyti 2 vairuotojai, kurie automobilius vairavo neturėdami teisės vairuoti, 4 krovininių automobilių vairuotojai, kurie vairavo neblaivūs (0,38 prom., 0,41 prom., 1,19 prom. ir 1,28 prom.) bei dar vienas neblaivus vairuotojas, vairavęs ne krovininį automobilį (jam nustatytas 0,52 prom. girtumas).

Maždaug tuo pačiu metu reidą surengė ir Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai (nuo 7.30 val. iki 10 val.). Vairuotojų blaivumas buvo tikrinamas Marijampolės sav. kelyje A5 (Kaunas–Marijampolė-Suvalkai). Keturi Kelių patrulių ekipažai priemonės metu patikrino apie 170 transporto priemonių. Paaiškėjo, kad pirmadienio rytą ne visi vairuotojai darbo dieną pradėjo būdami blaivūs – nustatyti 4 neblaivūs krovininių automobilių vairuotojai (0,62 prom., 1,14 prom., 0,35 prom. ir 0,37 prom.). „Pasižymėjo“ ne tik vienas Lietuvos pilietis, bet ir per Lietuvos Respublikos teritoriją važiavę Baltarusijos, Lenkijos bei Estijos piliečiai. Vienam lengvojo automobilio vairuotojui alkoholio matavimo prietaisas parodė 0,34 prom. alkoholio, t. y. neviršijo leistinos 0,4 prom. ribos.

Policija primena: transporto priemonių vairuotojų blaivumas tikrinamas nuolat. Kelių policijos skyriaus pareigūnai prašo, kad gyventojai būtų pilietiški ir, pastebėję apgirtusį vairuotoją, neleistų jam sėsti prie vairo arba nedelsdami apie tai praneštų bendruoju pagalbos telefonu 112.