Policijos pareigūnai praneša, kad įtartiną vairuotoją palangiškis pastebėjo antradienį apie 14.20 val., Palangoje, Ganyklų g.

Vyras pamatė, kaip atbulas nuo sugadintų 2 transporto priemonių, „Mercedes Benz“ ir „Opel Astra“, nuvažiuoja „Audi 100“. Iš jo išlipusi moteris apžiūrėjusi sugadintas mašinas. Tačiau ji policijai apie įvykį nepranešė. Vėl įlipo į automobilį ir ėmė važiuoti. Moters automobilio priekis po avarijos buvo gerokai apdaužytas.

Avariją pamačiusiam vyrui kilo įtarimų, kad vairuotoja gali būti neblaivi: važiuodama ji kelis kartus išsuko prieš eismą bei posūkyje užvažiavo ant šaligatvio. Laimei, tuo metu žmonės juo nėjo. Moteris vairavo keldama avarines situacijas, tačiau vis nesustojo ir važiavo toliau.

Vyras sekė mašiną, kol ši sustojo aikštelėje Sodų g. Išvydęs iš automobilio išlipusią vairuotoją vyras prie jos priėjo ir ilgai bendravo, kol įtikino, kad važiuotų su juo į Palangos policijos komisariatą.

Komisariate 1974 m. gimusiai palangiškei nustatytas sunkus (2,87 promilės) girtumo laipsnis. Jai gresia baudžiamoji byla už vairavimą neblaiviai.