Tyrime dalyvaujantys pareigūnai dėvi kaukes. Kiek tiksliai įtariamųjų bus vežama į nusikaltimo vietas, policija neatskleidė. Tačiau sekmadienį ryte jau numatyti teismo posėdžiai, kur bus sprendžiama, kiek įtariamųjų laikyti suimtus ir kurį laiką.

„Įvykio chronologija buvo tokia: prie Elektrėnų imituotas eismo įvykis, jo metu mergina ir automobilis buvo pagrobti. Duomenys rodo, kad mergina buvo nužudyta tą patį vakarą“, – aiškino L. Pernavas.

Įtariamųjų sąraše - keli vienos šeimos asmenys. Visus juos bus prašoma suimti teismo sekmadienį. Šeštadienį dar tyrėjai atlieka parodymų patikslinimus, ieško kiek įmanoma daugiau įkalčių ir įrodymų, kad byloje neliktų klaustukų.

Atokioje vietovėje iškastos dvi duobės. Rinkosaikste.lt rašo, kad pirmas į įvykio vietą atvežtas įtariamasis nuvedė tyrėjus ir prie abiejų duobių, ir parodė kelias kitas vietas šalia Kėdainių esančiame miškelyje, galimai susijusias su nusikaltimu.

Papildyta 20.00 val.: Kol kas apklaustas tik vienas iš įtariamųjų. Nusikaltimo vietoje temstant pasirodė ir „Aro" pareigūnai. Kol kas neaišku, dėl ko jie buvo iškviesti.

DELFI žiniomis, apklausos ir įrodymų patikrinimai įvykių vietose vyko ir penktadienį. Policija neatskleidžia, kiek įtariamųjų ir kada buvo vežama parodyti nusikaltimų vietų.

Išsyk po parodymų davimo įtariamasis buvo įsodintas atgal į autobusiuką ir išvežtas.

Kėdainiuose sovietmečiu buvo pastatytas karinis aerodromas vos per du kilometrus nuo gyvenamųjų namų. Tiesa, nusikaltimo vieta atoki nuo pastatų, niekas netoli negyvena. Įtariama, kad čia atvežta mergina jau buvo negyva.