Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis patvirtino, kad surastas telefonas tikrai priklauso ieškomai merginai, tačiau daugiau apie tyrimą nieko nenorima skelbti. Pareigūnai ne kartą minėjo, kad kiekvienas viešai atskleistas tyrimo žingsnis gali kainuoti ieškomos merginos gyvybę.

DELFI primena, kad Kovo 5 d. apie 21.00 val. gautas pranešimas, kad tamsiai rudos spalvos automobiliu „Audi A7“ apie 16.30 val. iš Plungės į Vilnių išvažiavo Ieva Strazdauskaitė (gimusi 1991 m.), kuri, pravažiavusi Kauną, pasak pranešėjo, dingo – dingo ryšys, vėliau telefonas buvo išjungtas.

Jaunos moters požymiai: 170 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, dėvėjo pilkos spalvos sportinį kostiumą, trumpą juodą striukę.

Asmenis, mačiusius merginą, žinančius galimą jos buvimo vietą ar turinčius tyrimui reikšmingos informacijos, prašome nedelsiant pranešti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams telefonu (8 37) 303 450 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Merginos daiktų pirmadienį pareigūnai ieškojo greitkelio Vilnius-Kaunas kelkraščiuose, teritorijoje maždaug nuo Žiežmarių iki Elektrėnų. Vykdant paiešką, aptikti galimai iš automobilio išmesti merginos daiktai.