Avarija įvyko apie 14 val., kai alytiškė, vairuodama savo automobilį „Ford Mondeo“, trenkėsi į priekyje sustojusio ir posūkio signalą į kairę pusę įjungusio automobilio (ketinusio sukti į miško keliuką) „Audi A6" automobilio galą, kurį vairavo Alytaus rajono gyventojas.

Po smūgio automobilis „Audi A6" išlėkė į priešpriešinio eismo juostą, kur į jį trenkėsi nuo Alytaus atvažiavęs kitas lengvasis automobilis „Audi 80", kurį vairavo taip pat Alytaus rajono gyventojas.

Įvykio metu buvo sužalotas „Audi 80" vairuotojas, jam Alytaus ligoninėje nustatytas šonkaulio lūžis. Kitas „Audi 80" keleivis patyrė sumušimus.

Automobilio „Ford Mondeo" keleivė taip pat išvežta į Alytaus ligoninės priėmimo skyrių dėl sužalojimų, tačiau vėliau gauta informacija, jog ji rimtų sužalojimų nepatyrė.

Įvykio vietoje nustatyta, kad „Ford Mondeo“ vairavusi moteris buvo blaivi, „Audi A6“ vairuotojui nustatytas 1,34 promilės girtumas. Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninėje alkoholio matuokliu patikrino ir „Audi 80“ vairuotojo blaivumą, nustatyta, kad jis buvo blaivus.