Kaip informuoja Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, vasario 25 d. apie 23.50 val., Alytuje buvo sustabdytas automobilis „Mercedes Benz“, kurį vairavo neblaivus, 1992 metais gimęs, Alytaus rajono gyventojas J. M. Vyrui buvo nustatytas 1,81 prom. girtumas.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, Radviliškio r. sav., Daugėlaičių kaime, vasario 24 d., apie 19.25 val. policijos pareigūnai sustabdė automobilį „VW Golf“. 1988 metais gimusiam automobilio vairuotojui vietoje buvo nustatytas 2,27 prom. girtumas. VšĮ „Radviliškio ligoninė“ priėmimo skyriuje buvo paimtas vairuotojo kraujo mėginys.

Tą pačią dieną Šiaulių rajone, Kairių miestelyje apie 20.15 val. sankryžoje policijos pareigūnai sustabdė automobilį „Mazda MX3“. Jį vairavo neblaivus (2,17 prom.) vyras, gimęs 1994 metais. VšĮ „Respublikinė Šiaulių ligoninė“ priėmimo skyriuje buvo paimtas vairuotojo kraujo mėginys, automobilis nuvežtas į automobilių saugojimo aikštelę.

Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad vasario 24 d., 17.37 val. Panevėžyje, Klaipėdos g. buvo užfiksuotas eismo įvykis. Patikrinus avarijoje dalyvavusio automobilio „Ford Galaxy“ vairuotojo, gimusio 1979 metais, blaivumą, jam buvo nustatytas 2,09 prom. girtumas. Vairuotojas pristatytas į VšĮ „Panevėžio ligoninė“ priėmimo skyrių, kur jam buvo paimtas kraujo mėginys tyrimui.

Kiek vėliau, apie 21.19 val. Panevėžyje, Savitiškio gatvėje buvo sulaikytas sunkiasvoris vilkikas DAF, kurį vairavo girtas (2,52 prom.), 1970 metais gimęs Ukrainos pilietis. Vyras taip pat buvo pristatytas į VšĮ „Respublikinė Panevėžio ligoninė“ priėmimo skyriuje, kur girtumui nustatyti buvo paimtas kraujo mėginys.

Visi neblaivūs vairuotojai, vadovaujantis LR BK 140 str. 2 d., buvo sulaikyti.