Sausio 28 apie 11.15 val. kelyje Naujieji Valkininkai - Daugai - Alytus buvo sustabdytas automobilis „VW Passat“, praneša Alytaus vyriausiasis policijos komisariatas. Automobilį vairavo neblaivus Alytaus gyventojas V. R., gimęs 1965 m. Alkotesteriu vairuotojui buvo nustatytas 1,94 promilės girtumas. Alytiškis nebeturėjo ir teisės vairuoti transporto priemonę, tačiau vis tiek sėdo prie vairo.

Tą pačią dieną, apie 15.16 val. Alytuje patikrinimui buvo sustabdytas automobilis BMW X5. Šį automobilį vairavo neblaivus, taip pat vairuotojo pažymėjimą praradęs jau anksčiau, V. M., gimęs 1987 m. ir gyvenantis Alytuje. Alkotesteriu vairuotojui buvo nustatytas net 3,06 promilės girtumas.

Sausio 29-osios naktį, apie 01.16 val. Alytuje pareigūnų dėmesį patraukė automobilis „Škoda Rapid“. Sustabdžius transporto priemonę paaiškėjo, kad ją vairavo Alytuje registruotas, bet Norvegijoje gyvenantis D. M., gimęs 1985 m. Vyras vairuotojo pažymėjimą turėjo, bet su juo teks atsisveikinti - alkotesteriu vyrui buvo nustatytas 2,37 promilės girtumas.

Panevėžio apskrities vyriausiais policijos komisariatas informuoja, kad sausio 28 d., 13.40 val., Pasvalio rajone vieno namo kieme buvo sulaikytas automobilį „Audi 80“ vairavęs asmuo. Patikrinus alkotesteriu 1958 m. gimusiam vyrui nustatytas 3,20 prom. girtumas.

Sausio 29-osios naktį, 01.05 val. Panevėžio policija gavo pranešimą apie eismo įvykį Kniaudiškių g. - Žvaigždžių g. sankryžoje. Atvykus į iškvietimą buvo nustatyta, kad eismo įvykį sukėlė „Volkswagen Passat“ automobilį vairavęs, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis vyras, gimęs 1986 m.

Po incidento pastarasis pabandė pasišalinti iš avarijos vietos, tačiau pareigūnų buvo sulaikytas. Vyrui nustatytas 1, 63 prom. girtumas. Patikrinus paaiškėjo, kad teisėsaugos pareigūnai vyro ieškojo ir už anksčiau padarytą kitą nusikaltimą.

Visi neblaivūs vairuotojai sulaikyti pagal LR BPK 140 str.