Kaip informuoja Klaipėdos vyriausiasis policijos komisariatas, sausio 27 d. apie 6 val. 25 min. Klaipėdoje, Kauno g., prie Klaipėdos apskr. VPK pastato, sulaikytas neblaivus (1,67 prom. alkoholio) 1987 m. gimęs vyras. Jis prie įėjimo į pastatą rankomis iš sienos išplėšė telefonspynę ir sugadino apdailos plytelę. Asmens apžiūros metu, pas vyrą rastas ir paimtas polietileninis maišelis su augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai - narkotikai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Sausio 27 d., apie 21.30 val., Akmenėje, Stadiono g., buvo sustabdytas automobilis „VW Golf“, praneša Policijos departamentas. Automobilyje be 1992 m. gimusio ir Akmenės rajone gyvenančio vairuotojo buvo dar trys keleiviai, gimę 1983 m., 1987 m. ir 1999 m. Visi jie - Akmenės rajono gyventojai. 1999 m. gimusio keleivio striukės kišenėje patikros metu buvo rastas plastikinis maišelis, kuriame buvo du folijoje supakuoti paketėliai su, galimai, narkotine medžiaga. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Šiaulių vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad 2017 m. sausio 27 d., apie 21.45 val. V. Kudirkos - Kapų g. aikštelėje Šiaulių apskr. VPK PR 1 - osios kuopos MB vyr. patruliui atliko dalinę vyro, gim. 1996 m. asmens apžiūrą. Dešiniame vyriškio bate buvo rasti 7 folijos pakeliai su, galimai, augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis - marihuana. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Netrukus, apie 22.00 val., Šiauliuose, ties vienu iš Vilniaus gatvės namų pas vyrą, gim. 1982 m., cigarečių pakelyje rastos 28 žalios spalvos tabletės. Įtarus, kad tai yra narkotinė medžiaga „ekstazi“, vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Panevėžio vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad tos pačios sausio 27 d. naktį, 23.35 val., kelyje Šiauliai - Pakruojis - Pasvalys buvo patikrintas kelkraštyje stovintis automobilis. Automobilio salone pareigūnai rado metalinę dėžutę, kurioje buvo augalinės kilmės galimai narkotinė medžiaga - kanapės. Automobilyje sėdėjęs 1994 m. gimęs panevėžietis prisipažino, kad dėžutė su joje esančia medžiaga priklauso jam. Vyras apklaustas.