Per tris paras policijos pareigūnai užregistravo 125 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti.

Eismo įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

Sausio 6 d., apie 10.15 val. Panevėžyje, Smėlynės g., į 36 m. vyro vairuojamą automobilį „Audi A2“ atsitrenkė automobilis „Fiat Ducato“, vairuojamas 49 m. vyro. Eismo įvykio dalyviai policijos į įvykio nekvietė, užsipildė eismo įvykio deklaracijas, tačiau „Audi A2“ vairuotojas vidurdienį dėl patirto sužalojimo kreipėsi į medikus.

Sausio 6 d. apie 17.10 val. min. Jonavos r., Aklojo ežero k., Durpyno g., automobilis „Volvo S60“, vairuojamas 39 m. moters, partrenkė, pirminiais duomenimis, važiuojamosios kelio dalies viduriu ėjusią pėsčiąją, kuri nuo smūgio nukrito ant važiuojamosios kelio dalies ir buvo pervažiuota paskui automobilį „Volvo S60“ važiuojančiu krovininiu automobiliu „Mercedes Benz Actros 2541“ su priekaba, vairuojamu 60 m. vyro. Eismo įvykio metu žuvo 37 m. pėsčioji. Pirminiais duomenimis, žuvusioji nesegėjo atšvaitų, nedėvėjo rūbų su šviesą atspindinčiais elementais.

Penktadienį, apie 17 val. Marijampolėje, Vinco Kudirkos g., buvo partrenktas 16-metis pėsčiasis. Dėl rankos lūžimo paauglys šeštadienį kreipėsi į ligoninę.

Šeštadienį, sausio 7 d., apie 13.41 val., Vilniaus raj., Rudaminos k., Aušros g. ir Statybos g. nereguliuojamoje sankryžoje, 30-metis vyras, vairuodamas automobilį „Peugeot 307“, neleistinai lenkė važiuojančius automobilius ir susidūrė su automobiliu „VW Passat“, kurį vairavo 53 m. vyras. Nuo smūgio automobilis „Peugeot 307“ nuvažiavo nuo kelio, jo vairuotojas buvo sužeistas ir dėl stuburo slankstelio lūžimo paguldytas į ligoninės traumatologijos skyrių.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 3 val. 10 min., Pagėgių sav., Žukų k., V. Gaigolaičio g., rastas nuo kelio nuvažiavęs ir į pakelės medį atsitrenkęs automobilis BMW Didžiosios Britanijos valstybinio numerio ženklais. Automobilyje ant galinės sėdynės rastas prispausto 29 m. jaunuolio lavonas. Automobilio vairuotojo įvykio vietoje nebuvo. Dėl šio tragiško įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Sekmadienį, sausio 8 d. apie 18 val. Raseinių r., kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, 202-ame km, automobilis „Audi A6“, vairuojamas 24 m. jaunuolio, partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į kelio važiuojamąją dalį išėjusį 39 m. vyrą, kuris buvo be atšvaitų, be šviesą atspindinčios liemenės, tamsiai apsirengęs.