Apie 10 val., pirminiais duomenimis, vairuodama „Ford Mondeo“ moteris nepastebėjo per gatvę einančios senolės ir ją pervažiavo. Šalia buvę kauniečiai, kol neatvyko ugniagesiai gelbėtojai, matė kraupų vaizdą: moteris po incidento liko gulėti po automobiliu, ji buvo prispausta.

Kauniečiai iki kol atvyko gelbėtojai, bandė įkalintą moteriškę atlaisvinti keldami automobilio priekį, tačiau jų pastangos buvo bevaisės, automobilis buvo per sunkus.

Į įvykio vietą skubiai atvykę ugniagesiai gelbėtojai panaudojo specialų automobilio pakėlimo įtaisą ir ištraukė sužalotą moterį. Ji perduota medikams, kurie moterį skubiai išvežė į Kauno klinikas. Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, moteris sąmoninga, tačiau sunkiai sužalota.

Greitoji pagalba moterį skubiai išvežė į Kauno klinikas. Neįtikėtina, tačiau sužalota moteris išliko sąmoninga, o medikams skundėsi tik skausmais krūtinėje. Neatmestina, kad dėl šoko ji nejautė sužalojimų.

Vairuotojai, važiuojantys siauromis Kauno senamiesčio gatvelėmis, turėtų būti itin atidūs, nes čia įrengti gyvenamąją zoną žymintys ženklai, suteikiantys pirmumo teisę pėstiesiems. Automobiliai gyvenamosios zonos ženklų galiojimo vietoje turėtų neviršyti 20 km/val. greičio ir praleisti važiuojamąja kelio dalimi einančius pėsčiuosius.

Daugiau skaitykite čia.