Apie 16.25 val. Panevėžyje, Ramygalos g., vyras (gim. 1965 m.), siekdamas išvengti atsakomybės už nustatyto greičio viršijimą, Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) Specialios paskirties pareigūnams davė 50 eurų kyšį. Panevėžietis uždarytas į areštinę.

Apie 18 val. Kaune, Raudondvario pl., vyras (gim. 1975 m.), siekdamas išvengti atsakomybės už tai, kad vairavo neturėdamas tam teisės, be to, padarė kitų KET pažeidimų, LKPT Specialios paskirties skyriaus vyriausiesiems patruliams davė 50 eurų kyšį, o vėliau siūlė 500 eurų kyšį.

O vėlų vakarą, apie 22.50 val., Kauno r., kelio Kaunas-Zarasai-Daugpilis 8-ame km sustabdytas vyras (gim. 1986 m.) vienu metu padarė daugybė administracinių nusižengimų ir vieną kriminalinį nusikaltimą: vairavo neblaivus (1,55 prom.), viršijo leidžiamą greitį, neturėjo ir nepateikė vairuotojo pažymėjimo, techninio paso ir techninės apžiūros dokumentų, civilinės atsakomybės privalomojo draudimo liudijimo. Siekdamas išvengti atsakomybės už visa tai, vairuotojas Kauno apskrities kelių policijos valdybos vyriausiesiems patruliams siūlė 500 eurų kyšį. Vyras uždarytas į areštinę.