Įgriuva buvo atsiradusi dėl vandentiekio avarijos. Automobilio „Mitsubishi Outlander“ savininkė gali džiaugtis tuo, kad mašina neprasmego į duobę - ne visi ratai liko ant duobės kraštų.

„Vilniaus vandenų“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis su DELFI pasidalijo vaizdo įrašu, kaip iš įvykio vietos buvo iškeltas automobilis.

Vamzdyno avarija įvyko apie 4 val. ryto, netoli Lvovo g. 89A namo.

Be geriamojo vandens liko maždaug 150 klientų. Avarijos padariniai buvo likviduoti apie vidurdienį pajungtas laikinas vandens tiekimas. Sutvarkyti senąjį vamzdį buvo įmanoma tik nukėlus automobilį.

Šiąnakt Vilniaus Lvovo gatvėje įvykusi vandentiekio avarija buvo sėkmingai likviduota.

Kiek po 15-tos valandos „Vilniaus vandenų“ atstovas A. Bubnelis pranešė, maždaug 15 valandą buvo sujungtas avarijos metu nukentėjęs vamzdis. Šiuo metu vyksta grunto atstatymo darbai, kiek vėliau bus atstatyta ir nukentėjusi kelio danga. Geriamą vandenį nuo maždaug 12-tos valandos žmonės gavo kitomis trasomis.

„Pranešimą dėl avarijos „Vilniaus vandenų“ avarinė tarnyba gavo maždaug 4 val. nakties. Netrukus į įvykio vietą išvykę specialistai užsuko vandenį, kuriuo buvo tiekiamas geriamas vanduo maždaug 150 klientų dviejuose daugiabučiuose namuose, - rašoma pranešime. - Tokio pobūdžio avarijos įvyksta dėl itin staigių oro temperatūros pokyčių, kai šąlant ar šylant orui judantis gruntas gali pažeisti vamzdynus.“