Viena iš Ralpho Clarke‘o aukų patikino, kad buvęs vilkiko vairuotojas nusipelno mirti už grotų ir degti pragare.

Kaip pranešė, bbc.com, pedofilas iš Birmingamo pripažintas kaltu dėl 30 atvejų, kai su vaikais elgėsi netinkamai. Jam skirta 13 metų įkalinimo bausmė.

Jo aukomis XX a. aštuntajame ir devintajame dešimtmečiuose tapo dvi mažametės mergaitės. Teisme jis taip pat pripažino kaltinimus, susijusius su mažamečiu berniuku, ir apibūdino pastaruosius kaip „šį tą, kas nutiko praeityje“, rašo news.sky.com.

Garbaus amžiaus teisiamasis R. Clarke‘as neparodė jokių emocijų, kai teisėjas pasakė, kad būtų „neįtikėtina“, jei jam pavyktų gyventi taip ilgai, kad jis sulauktų dienos, kai bus išleistas į laisvę. „Visuomenė būtų pasibaisėjusi, jei nebūčiau nusiuntęs jo į kalėjimą“, - patikino teisėjas Richardas Bondas.

R. Clarke'o advokatas Darronas Whiteheadas savo ruožtu informavo, kad kovo mėn. jo ginamajam sukaks 102 metai, jį vargina kvėpavimo takų ligos, diabetas, nusilpusi klausa, prastas regėjimas ir judėjimo sutrikimai. R. Clarke'as teismo metu atrodė ramus, kartojo, kad jam sudėtinga atsakyti į pateikiamus klausimus.

„Priimu gyvenimą tokį, koks jis yra. Aplink mano garažą būdavo daug vaikų, aš remontuodavau jų dviračius. Jų buvo visur“, – apie praeitį kalbėjo jis. „Jis sugriovė daugybę gyvenimų ir nejaučia jokios sąžinės graužaties, - baisėjosi viena iš pedofilo aukų. – Jis yra blogis ir nusipelno būti kalėjime, nusipelno kalėjime mirti, supūti pragare už tai, ką man padarė, jau nekalbant apie kitus. Manau, visi mes galime pasakyti tą patį“.