Pristatytas į komisariatą, pil. A.G. paaiškino, kad minėtus juvelyrinius dirbinius rado rugpjūčio 17-osios naktį, Rūdininkų gatvėje esančiame šiukšlių konteineryje. Dėl įtariamojo A.G. pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vilniaus m. VPK 1 – ąjame PK, atliekant ikiteisminį tyrimą, padaryta krata Giedraičių 46 – ojo namo bute, pas pil. L.D. (g. 1981 m.) kur rasta ir paimta: du raudonos spalvos krepšiai, du galiniai automobilio VW GOLF žibintai, du garsiakalbiai „WESTFALIA“, juodos spalvos kompaktinių plokštelių įdėklas su plokštelėmis, juodos spalvos žaidimų kompiuteris „SONY PLAYSTATION 2”, mobilaus ryšio telefonas „SIEMENS A35” ir du mobilaus ryšio telefonai „TRIUM“, žalios spalvos elektrinis grąžtas su oranžinės spalvos laidu, 25 dėklai su DVD formato kompaktinėmis plokštelėmis, kompaktinių plokštelių dėklai su plokštelėmis, trys dviračiai - „GRAND SCORPION“ žalios ir juodos spalvos rėmu, „GILYE“ mėlynos ir pilkos spalvos rėmu, nenustatyto gamintojo dviratis, aliumininiu rėmu, su matomais violetinės spalvos dažų likučiais.

Įtariama, kad visi minimi daiktai gali būti vogti.

Apvogtus piliečius, manančius, kad gali atpažinti dingusius savo daiktus, prašome kreiptis į Vilniaus m. VPK 1 – ąjį PK (Kalvarijų g. 59) ar skambinti telefonu 271 7608 arba 112.