Pirmasis buvo pats girčiausias. Reidas prasidėjo 22 val. Laisvės pr., ties Pasakų parku. Netrukus įtarimų sukėlė „Opel“, kuris sustojo neprivažiavus policijos posto. Įtarimai pasitvirtino su kaupu - „Opel“ vairuotojas „įpūtė“ 2,33 prom. Prie pavarų perjungimo svirties gulėjo nugertas degtinės butelis.

Vairuotojas elgėsi ramiai, ko negalima pasakyti apie kartu važiavusį jo draugą. Pastarasis pradžioje bandė įkalbėti policininkus nebausti jo bičiulio, paskui užsipuolė žurnalistus - vienam operatoriui bandė griebti už kameros, kitą pažadėjo skaudžiai mušti. Paskui jo nuotaika pasikeitė. Papasakojo, kad šį vakarą su draugu žaidė biliardą ir išgėrė. Vyras sakė dirbantis Marselyje ir ėmė kviesti žurnalistus į svečius „arbatos“.

Po vidurnakčio reidas tęsėsi Pylimo g. Čia sustabdyto „Renault Megane“ vairuotojui - Lietuvoje gyvenančiam Ukrainos piliečiui - nustatytas 1,14 prom. girtumas.

Sekmadienio naktį reikalų su policija teko turėti ir „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo legionieriui iš JAV Corey Fisheriui. Jo vairuojamą klubui priklausantį BMW pareigūnai sustabdė apie 2 val. Krepšininkas buvo blaivus, tačiau teko aiškintis dėl jo amerikietiško vairuotojo pažymėjimo galiojimo Lietuvoje. Kadangi amerikietis paso su savimi neturėjo, pareigūnai palydėjo jį į viešbutį, kad pagal žymas pase išsiaiškintų, kiek laiko jis gyvena Lietuvoje. Galiausiai viskas buvo išsiaiškinta ir C. Fisheriui buvo leista vairuoti toliau.

Įkliuvo du vairuotojai, neturintys teisės vairuoti. Vienas iš jų dar ir neblaivus. Vairuotojo pažymėjimo neturinčiam vyrui nustatytas 1,04 prom. girtumas (teismas gali konfiskuoti jo vairuotą „Subaru“). Daugiau nei promilę „įpūtęs“ vyras teigė neseniai klube išgėręs vieną butelį alaus.

Nustatyti penki smulkesni pažeidimai. Pavyzdžiui, pamatavus specialiu prietaisu nustatyta, kad „Audi A8 L“ priekiniai šoniniai langai užtamsinti beveik trigubai stipriau, nei leidžiama.

Paskutinį pažeidėją pareigūnams teko vytis. Iš Klaipėdos g. į Pylimo g. įvažiavusio „Mitsubishi Colt“ vairuotojas policininkų akivaizdoje pasuko į kairę, nepaisydamas ženklo „Įvažiuoti draudžiama“, ir neskubėdamas nuvažiavo. Patrulių ekipažas pažeidėją pasivijo J. Basanavičiaus g.

Automobilyje buvo šiauliečių kompanija. Pasak pareigūnų, tikėtina, kad nepažįstamose Vilniaus gatvėse vairuotojui buvo sunku susiorientuoti ir draudžiamąjį ženklą jis pažeidė ne iš piktos valios. Tačiau „Mitsubishi“ vairavusiam vaikinui nustatytas lengvas girtumas - 0,46 prom.