Lapkričio 5 d., apie 17:17 val., Šiaulių m. sav., Pramonės g. gatvėje važiavo neblaivus (2,65 prom.), neturintis teisės vairuoti transporto priemonę vyras, gim. 1989 m. Vairuodamas automobilį „Volvo s80“ be valstybinių numerių nepasirinko saugaus greičio, jo nesuvaldė ir atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Nissan Primera“.

Pastarąjį vairavo blaivus vyras, gim. 1993 m.

Po šio smūgio neblaivus kaltininkas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su antra eismo juosta važiavusiu automobiliu „VW Passat“, vairuojamu blaivaus vyro, gim. 1958 m. Automobilis „VW Passat“ nuo smūgio nuslydo į pirmą eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Audi A4“, vairuojamu blaivaus vyro, gim. 1991 m.

Eismo įvykio metu apgadinti automobiliai ir nukentėjo jais važiavę asmenys: automobilio „VW Passat“ vairuotojas dėl kairės krūtinės pusės sumušimo, kairės plaštakos sumušimo su nubrozdinimais po med. apžiūros VšĮ Respublikinė Šiaulių ligoninė išleistas gydytis ambulatoriškai.

Keleivė, gim. 1958 m., dėl krūtinkaulio lūžimo išleista gydytis ambulatoriškai.

Kaltininkas, automobilio „Volvo S80“ vairuotojas, dėl kairio šlaunikaulio išnirimo, galvos sumušimo, apsinuodijimo alkoholiu gydomas traumatologijos skyriuje.

Keleivis dėl kairio kelio muštos žaizdos iš priėmimo skyriaus pasišalino neapžiūrėtas.