Į įvykio vietą išsiųstos Alytaus ugniagesiai, medikai ir policijos pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, visi trys susidūrę automobiliai yra „Nissan“ gamintojo.

Ugniagesių duomenimis, vieną žmogų ugniagesiai išlaisvino iš metalo nuolaužų gana greitai. Kitas apie 16.30 val. dar buvo laisvinamas.

Liudininkas policijai teigė, kad nejaučia moters pulso, tačiau policijos pareigūnai DELFI 16.50 val. sakė, kad dar neturi medikų patvirtinimo, ar moteris gyva, ar žuvo.

Papildyta 17.05 val. Ugniagesiai iš nuolaužų vadavo su „Nissan X Trail“ automobiliu važiavusius žmones. Paaiškėjo, kad moteris, kurios pulso neapčiuopė su policija bendravęs žmogus, dar gyva, tačiau jos būklė labai sunki.

Deja, moters gyvybės išgelbėti nepavyko. Policijos pareigūnus medikai informavo, kad moters gyvybė užgeso. Portalo alytusplius.lt žiniomis, žuvusi moteris yra apie 70 metų alytiškė.

Medikų pagalbos iš viso prireikė keturiems žmonėms.

Portalas alytusplius.lt skelbia, kad dėl avarijos susidarė didelė automobilių eilė. Ji driekiasi daugiau kaip pusė kilometro. Taip pat portalo žurnalistė Eglė Indrelytė praneša, kad aiškėja ir pirminė tragiškos avarijos versija - sprogo Lenkijos piliečio vairuojamo automobilio padanga. Prie šio automobilio buvo prikabinta ir priekaba, kuri, sprogus padangai, kliudė kitas dvi šalia važiavusias transporto priemones.

Du automobiliai važiavo nuo Daugų pusės link Alytaus, o vienas - nuo Alytaus link Daugų.

Vėliau policija paskelbė tikslius duomenis apie šią avariją. Alytaus r., Pocelonių k., kelio Naujieji Valkininkai-Daugai-Alytus 18-ame km, automobilis „Nissan Navaro“ vairuojamas Lenkijos piliečio (g. 1964 m.) išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu automobiliu „Nissan X-trail“ vairuojamu vairuotojo (g. 1948 m.), o pastarajam nuo smūgio kelyje apsisukus į jį atsitrenkė kitas automobilis „Nissan Qashqai“ vairuojamas vairuotojo (g. 1957 m.). Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Nissan X-trail“ keleivė (g. 1946 m.) bei sužalotas vairuotojas, kuris dėl transmisinės subduralinės hematomos paguldytas į Kauno ligoninę. Eismo įvykio metu taip sužaloti automobilio „Nissan Qashqai“ vairuotojas (blauzdikaulio lūžimas ir krūtinės sumušimas) ir kartu važiavęs vyras (g. 1970 m.) (paviršiniai galvos ir kūno sužalojimai), kurie, suteikus medikų pagalbą, gydomi ambulatoriškai.