Policijos pareigūnai patikslino, kad jų žiniomis, iš šalutinio kelio išvažiavo lengvasis automobilis „Ford Focus“, kuris trenkėsi į autobusą „Isuzu“, važiavusį maršrutu Vilnius-Raseiniai. Lengvąjį automobilį vairavo moteris (gim. 1960 m.), ji išvežta į ligoninę.

Sužeistas ir autobuso vairuotojas. Jį taip pat išsigabeno medikai. Pareigūnus medikai informavo, kad keleiviai į ligoninę vykti atsisakė.

Įvykio vietoje dirba 2 pareigūnų ekipažai, ugniagesiai gelbėtojai ir medikai. Iš pradžių buvo manoma, kad yra prispaustų žmonių, tačiau informacija nepasitvirtino – prispaustų nėra.

Autobusas vyko maršrutu Raseiniai–Vilnius. Po avarijos eismas uždarytas ir kreipiamas maršrutu per Norgilų kaimą.

Autobuso vairuotojas, 5 autobuso keleiviai ir lengvojo automobilio vairuotoja buvo nuvežti į Raseinių ligoninės priėmimo skyrių, viena mergina, gimusi 1996 m., į ligoninę išvyko pravažiuojančiu automobiliu. Priėmimo skyriuje diagnozuota: autobuso vairuotojui - galvos žaizda, kojos sumušimas, gydosi ambulatoriškai; lengvojo automobilio vairuotojai - krūtinės ląstos, pilvo ir galvos sumušimai, paguldyta į ligoninę; autobuso keleiviui, gimusiam 1999 m., - krūtinės, rankos, kelio sąnario sumušimai, gydosi ambulatoriškai; keleivei, gimusiai 1968 m., - dešiniojo stipinkaulio lūžis, dešinės blauzdos žaizdos, gydosi ambulatoriškai; keleivei, gimusiai 1996 m., - galvos smegenų sukrėtimas, paguldyta į ligoninę; keleiviui, gimusiam 1997 m., - krūtinės ląstos sumušimas, gydosi ambulatoriškai; keleivei, gimusiai 1996 m., - stuburo juosmeninės dalies slankstelio lūžis, gydoma Kauno klinikose, keleivei, gimusiai 1994 m., - dešinės rankos nykščio lūžis, gydoma Raseinių ligoninės ortopedijos traumatologijos skyriuje.