Praėjusio antradienio vakarą Vilniaus policija gavo pranešimą apie muštynės Užupyje, Kreivajame skersgatvyje. Atvykę patruliai prie apleisto medinio namo rado negyvą, į krūtinę nudurtą vyrą (gim. 1982 m.). Netoliese rasta sunkiai sužalotas, bet gyvas 25 metų vyras, jam peiliu buvo smeigta į pilvą.

Paaiškėjo, kad tai benamiai, lėbavę apleistame pastate. Išgertuvių metu kilo konfliktas - neva dėl to, kad vienas iš sugėrovų išsituštino prie pat durų. Pastarasis muštynių metu griebėsi peilio.

Žmogžudystę ir sunkų sveikatos sutrikdymą tiriantys pareigūnai, praėjus kelioms valandoms, Lentvaryje sulaikė vieną įtariamąjį, bet trečiadienio vakarą vyras buvo paleistas, nes paaiškėjo, kad jis nekaltas.

Po to įtarimai krito ant netoliese, Užupyje gyvenančio Andriaus M., kuris lemtingą antradienio vakarą girtavo su benamiais. Jis sulaikytas, sekmadienį prokuratūra kreipėsi į teismą dėl jo suėmimo.

Pasak pareigūnų, šis žmogus augo labai padorioje šeimoje, tačiau jis jau daug metų labai smarkiai piktnaudžiauja alkoholiu.