Sostinės vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antoni Mikulskis DELFI sakė, kad įtariamasis dėl kruvinų įvykių žinomas. Tačiau vyras, gimęs 1959 m., spruko iš įvykio vietos. Įvykis registruotas apie 18.30 val. Nusikaltimo vieta - Kreivasis skg.

Policijos pareigūnai po nusikaltimo intensyviai ieškojo įtariamojo.

Papildyta: pirminiais duomenimis, mirtimi pasibaigęs konfliktas kilo tarp išgerti linkusių žmonių. Jie tarpusavyje vienas kitą gerai pažįsta.

Pareigūnų duomenimis, atvykus rastas 30-35 metų amžiaus vyro lavonas su durtine žaizda krutinėje. Kitas, apie 20-25 metu amžiaus vyras, dėl durtinės žaizdos pilve išvežtas į ligoninę.

Netoliese gyvenantys žmonės DELFI sakė, kad prie namo, kur įvykdytas nusikaltimas, dažnai būriuodavosi linkę išgerti žmonės, tačiau didelių barnių nebūdavo. Tik prieš kelias dienas girdėjo triukšmą, kuris netruko ilgai.

Netoliese dirbantys statybininkai taip pat sakė nieko negirdėję. Apie nužudymą jie sužinojo iš žmonių, kurie paprašė leisti automobiliu įvažiuoti pro statybvietę, nes kelias prie namų užtvertas Stop juosta.

Papildyta: įtariamojo paieškos truko kelias valandas. Kiek po 21 val. policijos pareigūnai pranešė, kad įtariamasis dėl nužudymo Vilniuje sulaikytas Lentvaryje.