Nuotraukose matosi, kaip šalia banko esančioje statybų aikštelėje stovi apvirtęs kranas.

Vaizdai užfiksuoti savaitgalį.

„Transofrmeris dabar prie Centrinio banko“, – rašė kaunietis, patikinęs, kad nuotraukos – tikrai nesumontuotos jokiomis programomis.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, kranas greičiausiai apvirto dėl to, kad kėlė per didelį svorį. Greitosios medicinos pagalbos medikų pagalbos neprireikė, o statybų aikštelėje šiuo metu yra vos vienas žmogus.

„Transformerį“ kauniečiai užfiksavo statybose, kurios prieš kelias savaites itin domino Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Kauno skyrių. STT domino dokumentai, susiję būtent su sklypu, esančiu K. Donelaičio g. 83, buvo apklaustas žinomas Kauno verslininkas Mindaugas Plūkas. Jo žmona - žinoma verslininkė Edita Plūkienė Kaune yra išrinkta į miesto tarybą pagal visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ sąrašą.

Įvykio vietoje lankėsi ir ugniagesių gelbėtojų brigada.

„Atvykome į vietą dėl bėgančio kuro. Tačiau atvykus kuras jau nebėgo, jokių veiksmų nesiėmėme, palikom viską tvarkyti vietoje dirbantiems darbininkams“, – teigė jie.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Kristoferis teigia girdėjęs, jog nelaimė darbo vietoje įvyko kranui bandant iš darbo vietos iškelti ekskavatorių.

Daugiau naujienų skaitykite čia.