Apie 20 valandą Savanorių prospekte, už Muravos sankryžos apvirto lengvasis automobilis „VW Touran“. Spėjama, kad mašina galėjo apvirsti, kai vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės, rėžėsi į bortelį ir vertėsi.

Avarijos aplinkybes portalui „Kas vyksta Kaune“ patikslino „VW“ ekipažo nariai. Jie teigia, kad degant žaliam šviesoforo signalui jie pajudėjo nuo sankryžos ir važiavo tiesiai, kai į juos rėžėsi merginos vairuojamas automobilis, įvažiavęs į sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui.

„VW Touran“ po avarijos stipriai apgadintas. Šiuo metu į avarijos vietą atvyko policijos pareigūnai ir laukiama, kol atvyks techninės pagalbos specialus automobilis, nutempsiantis apgadintą automobilį nuo važiuojamosios dalies.

Panašiu metu dar viena avarija įvyko visai šalia - Pramonės prospekto ir Partizanų gatvės sankryžoje. Kol kas šios avarijos apinkybės tikslinamos. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai sukdamas į kairę automobilis nepraleido tiesiai važiuojančios transporto priemonės.

Pranešama, kad prieš 21 valandą, kelyje KaunasJonava, ties LEZ, vilkikas prispaudė automobilį „BMW“.