Į ligoninę, pirminiais duomenimis, išvežti penki žmonės, tarp jų - vaikai.

Magistralėje susidarė didžiulė spūstis. Policininkai reguliuoja eismą.

Policijos departamentas, priešingai nei Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, praneša, kad susidūrė trys automobiliai. Policijos departamentas praneša, kad dėl šios avarijos susidarė didžiulės automobilių spūstys. Policija visą transportą, važiuojantį nuo Kryžkalnio Kauno link, nukreipia senuoju Raseinių keliu.

Jei galite, rinkitės kitą maršrutą.

Pagal pirminę informaciją, buvo pranešta, kad avarijos metu sužeisti 5 asmenys. Šiaulių apskrities VPK budėtojas DELFI patikslino, kad du žmonės - moteris ir vienerių metų vaikas - jau išleisti gydytis ambulatoriškai, jų sužalojimai yra paviršiniai.

Taip pat policijos atstovas pasakė, kad viena moteris patyrė politrauminius sužeidimus, dar dviejų asmenų sveikatos būklę bus pranešta vėliau.

Liudininkų teigimų, avarija kilo, kuomet vieno automobilio vairuotojas sugalvojo staigiai persirikiuoti iš vienos eismo juostos.

Po susidūrimo vienas iš automobilių nulėkė nuo kelio, vienas liko antroje eismo juostoje, o trečias po smūgio atsidūrė ant žolės tarp eismo kelių.

Automobiliai apgadinti nepataisomai.

Pirminiais policijos duomenimis, avarija įvykio kuomet „Toyota“ vairavusį moteris, važiavusi su dviem vaikais, staiga pradėjo keisti važiavimo kryptį ir mėtytis po eismo juostas. Iš paskos važiavusi moteris su „Mitsubishi“ nespėjo sustoti ir trenkėsi į „Toyota“ galą, pastaroji po smūgio nulėkė nuo kelio. Automobiliai užkabino dar ir šalia važiavusią „Kia“.