Molėtų plente, šalia Vilniaus, įkliuvo du neblaivūs vairuotojai. Mikroautobuso „Opel Vivaro“ vairuotojui nustatytas 1,00 prom. girtumas. Vyras sakė gėręs išvakarėse, o ryte, vos atsibudęs, sėdo prie vairo.

„VW Sharan“ vairuotojas irgi gėrė išvakarėse. Alkoholio matuoklis parodė 0,43 prom.

Prie Sudervės visi automobilių vairuotojai buvo blaivūs. Bet „pasižymėjo“ dviratininkai.

Pirmasis sustabdytas neblaivus dviratininkas „įpūtė“ 0,79 prom.

Antrasis tapo sekmadienio rekordininku - dviratininkas Remigijus „įpūtė“ net 2,47 prom. Jis važiavo į parduotuvę maisto pirkti (pusryčių). Sakė, kad jau trečią kartą įkliuvo neblaivus vairuodamas dviratį. Pasak Remigijaus, jis 2 metus vairavo automobilį išgėręs, be teisių, bet nė karto neįkliuvo. Sakė, daugiau nevažinės dviračiu išgėręs.

Trečiajam dviratininkui nustatytas 1,43 prom. girtumas. Ketvirtajam - 0,43 prom.

Sekmadienio popietę buvo surengtas dar vienas reidas priešingose miesto pusėse: Eišiškių plente ir S. Batoro gatvėje.

Eišiškių plente visi tikrinti vairuotojai buvo blaivūs, didesnių pažeidimų neužfiksuota. O S. Batoro gatvėje, kur buvo tikrinami į Naująją Vilnią važiuojantys vairuotojai, didžiausias įkliuvęs pažeidėjas - seno „Audi“ vairuotojas. Jis jau tris kartus baustas už tai, kad vairavo girtas, vairuotojo pažymėjimas iš jo seniai atimtas. Šįkart vairavo blaivus. Tačiau neturėdamas teisės vairuoti. Surašius protokolą jo pasiimti su BMW atvažiavo būrys čigonų, iš kurių vienas buvo keiksmais bandė nurodinėti, ką galima fotografuoti, ko ne.

S. Batoro g. buvo nubaustas ir „Opel“ vairuotojas, vežęs mažą vaiką be specialios kėdutės.

Alkoholio kiekio patikrinimo rezultatas nudžiugino „VW Passat“ vairuotoją - 0,39 prom. Trūko labai nedaug, kad būtų peržengęs leidžiamą normą.

Baigiantis reidui buvo sustabdytas BMW. Vairuotojas blaivus, dokumentai tvarkingi, tačiau priekinės automobilio padangos dygliuotos. Už tai panaikintas techninės apžiūros galiojimas.