Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Gaisrą nufilmavęs DELFI skaitytojas Martynas sakė, kad buvo girdėti ir keli sprogimai. Jie gerai girdisi ir jo padarytame vaizdo įraše.

Ugniagesių duomenimis, gaisras kilo automobilyje „Audi 100“, jis užsidegė visai šalia dujų pildymo talpos. Atskubėję ugniagesiai greitai užgesino ugnį ir užkirto kelią galimam rimtam sprogimui.

Automobilyje buvo trys žmonės, kurie iš mašinos išlipo patys. Vyras (g. 1958 m.) apdegė rankas ir veidą, antras vyras (g. 1984 m.) apdegė koją, trečias (g. 1958 m) – ranką ir kairės pusės šoną. Visi nukentėję asmenys nuvežti į ligoninę. Išdegė visos degios automobilio detalės.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai degalinėse užsidega automobiliai su dujų įranga.

Net užgesinus gaisrą degalinės darbas buvo laikinai sustabdytas. Apie 22 val. degalinės įvažiavimai vis dar buvo užtverti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)