Dėl ne pirmą kartą pasikartojančio agresyvaus elgesio ji yra gerai žinoma ir vietos gyventojams, ir Daugų seniūnijos darbuotojams.

Alytaus rajono gyventojos puolimo Valstybinės maisto ir veterinarijos inspektorė, Alytaus rajono savivaldybės bei Daugų seniūnijos darbuotojai sulaukė atlikdami patikrinimą ūkyje Daugų seniūnijoje Došnionių kaime.

Patikrinimas moters sodyboje buvo atliekamas, nes gautas kaimynės skundas dėl netinkamai laikomų ir neženklintų ožkų. Ūkio šeimininkė pripažino, kad laiko 19 ožkų, bet atsisako jas ženklinti.

Kaip pasakojo patikrinime dalyvavęs Alytaus rajono savivaldybės Žemės ūkio skyriaus vedėjas Stasys Supranavičiaus, jo metu buvo nustatyta, kad moteris neturi savo sodybos valdų, ožkas leidžia lakstyti po visą kaimą, jos nuėda kaimynų pasėlius.

„Mes parašėme pareiškimą policiją dėl pasikėsinimo. Ji gąsdino, kad atsineš šautuvą ir nušaus“, - sakė S. Supranavičius.

Daugų seniūnijos seniūnas Vydas Raudonis prisipažino, kad sumaištį savo valdose sukėlusi moteris puikiai žinoma ir vietiniams gyventojams, ir seniūnijos darbuotojams. Esą moteris, anksčiau gyvenusi su tėvais, buvo draugiška, tačiau prieš kelerius metus pradėjo konfliktuoti su Daugų seniūnijos gyventojais.

Anot jo, su moters neadekvačiu elgesiu seniūnijos darbuotojams teko susidurti ne kartą.