Reidui tik įsibėgėjus, dar prieš vidurnaktį, įkliuvo neblaivus „Lexus RX“ vairuotojas. Alkotesteris parodė 0,52 promilės girtumą.

Panašiu metu iš dviratininkų kolonos „ištraukti“ du vaikinai. Jie nubausti, nes važiavo antra eismo juosta, o ne pirma, kaip buvo nurodyta pareigūno. Taip pat vienas dviratininkų vairavo keliu be būtinosios šviesą atspindinčios liemenės. Nepilnamečiui 11 eurų bauda padės prisiminti taisykles.

Vėliau vienas „Mercedes“ automobilio vairuotojas džiaugėsi neviršijęs leistinos alkoholio normos, o kitas „prisidirbo“ pademonstravęs pavojingą slydimo manevrą. Sporto klubo treneris, „nučiuožęs“ iš Tilto į Vrublevskio gatvę pareigūnams teisinosi, kad nesukontroliavo automobilio, nes jame sugedusi antipraslydimo sistema (angl. Electronic Stability Program). Po tokio pasivažinėjimo jam teks sumokėti baudą bei atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu nuo 6 iki 12 mėnesių.

Kitas įkliuvo jaunuolis, prie„VW Golf“ automobilio vairo sėdęs beteisis. Niekada vairuotojo pažymėjimo neturėjęs 20-metis pernelyg nenustebo, nes baustas jau daug kartų. O jo draugai tuo metu „džiaugėsi“ nuotykinga kelione ir rodė nepadorius gestus.

Pareigūnai nesuklydo patikrinę ir BMW vairuotoją. Šis pasirodė esąs neblaivus baltarusis. Alkoholio matuoklis parodė 0,32 promilės girtumą. Tai viršija leistiną normą, kadangi neturi 2 metų stažo. Vyras aiškino, kad pažįstamų Vilniuje neturi, todėl pareigūnas jo BMW nuvairavo į degalinę.

Labai panašiai kelionė baigėsi ir klevo lapu pažymėto „Peugeot“ vairuotojui. 2 metų stažo neturintis vaikinas „įpūtė“ 0,24 promilės.
Dar vienas užsienietis buvo iš Nigerijos. Šis vyras bus nubaustas už tai, kad neturi lietuviško vairuotojo pažymėjimo. Nigerietiškas dokumentas negaliojo, nes užsienietis Lietuvoje gyvena jau nuo 2015 metų gruodžio, o pasikeisti į lietuvišką pažymėjimą privalėjo per 6 mėnesius. Anglakalbiui buvo iškviestas vertėjas, kuris galėjo lengviau susišnekėti su vairuotoju ir paaiškinti, kodėl nuo baudos jis neišsisuks.

Reidas baigėsi liūdnai ir vienai merginai. Alkoholio matuoklyje išvydusi nieko gera nežadantį 0,73 promilės girtumą, visureigio „Nissan Qashqai“ vairuotoja ėmė verkti, tačiau tai nuo baudos ir didelės rizikos prarasti vairuotojo pažymėjimą neišgelbėjo.