„Einant Balsių gatve, ties parko pradžia, kur pieva, „pakirto“ sidabrinis automobilis. Iššoko vyras, apie 25 metų, ir liepė atiduoti visus daiktus arba užmuš. Kai mama ir močiutė pasakė, kad nieko neturi, vyras trenkė mamai per galva ir pagrasino kad dabar tikrai visus užmuš. Kol jis kalbėjo, aš greit susiradau kvepalus ir papurškiau jam į akis“, – pasakojo nuo agresyvaus vairuotojo artimuosius apgynusi mergina.

Jos poelgis vyrui buvo netikėtas. Mergina ir jos artimieji spėjo pabėgti, kol BMW vairuotojas atsitokėjo. Apie aukštą (apie 1,85 metro) tamsiaplaukį, tuomet baltais sportiniais marškinėliais apsirengusį užpuoliką jos pranešė policijai. Tačiau vyras ilgai nelaukė vienoje vietoje. Netrukus jis šoko į automobilį ir nusivijo kitą BMW.

„Pamatėme, kaip praskrido Balsių gatve dar vienas automobilis ir jis nulėkė paskui jį. Kaip vėliau sužinojome, jis vijosi merginą, taranavo jos automobilį“, – pasakojo mergina.

Kiti liudininkai pasakojo, kad BMW vairavęs vyras nusivijo „BMW X3“ vairavusią merginą, o persekiodamas įstūmė į griovį. Liudininkai pasakoja matę, kaip vyras, išlipęs iš sidabrinio BMW, ėmė artintis prie persekiotos merginos, tačiau jai pavyko išvažiuoti iš griovio ir pabėgti nuo jo. Pranešimą apie avariją gavo ir policija. Po įvykio pranešta, kad avarija įvyko 23.04 val. Mergina pranešė, kad BMW vairuotojas apgadino jos automobilį.

Policijos pareigūnai DELFI informavo, kad sidabrinės spalvos automobilio ir jo vairuotojo ieško. Tiek sekmadienį, tiek pirmadienį buvo tikrinami kiemai. Vienas automobilis dėl apgadinimų buvo sukėlęs įtarimų, tačiau nustatyta, kad tai ne tas BMW, kurio ieškoma.

Į nemalonius įvykius patekusi mergina perspėja, kad žmonės būtų budrūs, ir prašo pagalbos surasti užpuoliką. Mergina spėjo pamatyt, kad automobilio numeryje yra skaičiai 7 ir 5. Vyro dėvimuose sportiniuose marškinėliuose buvo sąvaržėlės.

Galinčiųjų padėti vyro ir jo BMW paieškoje, prašoma paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)