„Opel“ važiavę jaunuoliai DELFI pasakojo, kad kelyje įžūlavo balto BMW vairuotojas - „nardė“ tarp mašinų, staigiai stabdydavo. Užlindęs priešais „Opel“ jis vėl staiga pristabdė, o „Opel“ vairavusi mergina, išsigandusi ir bandydama išvengti susidūrimo, pasuko į šoną. Trenkėsi į kita juosta važiavusį „Mitsubishi“. Abu automobiliai nulėkė nuo kelio. O BMW nuvažiavo.

Laimei, žmonės rimčiau nenukentėjo - tik praskelta „Opel“ vairuotojos lūpa.

„Mitsubishi“ vairuotojas po įvykio buvo nekalbus, tačiau „Opel“ vairavusios merginos avarijos kaltininke nevadino.

Avarijos dalyviai prašo liudininkų pagalbos - jei tuo metu važiavote magistrale ir matėte šį įvykį, prašoma paskambinti tel. 112.

Paaiškėjo, kad dėl BMW „kelių gaidžio“ apdaužyti dar du automobiliai.

Autoįvykyje dalyvavęs DELFI skaitytojas Kęstutis (kontaktiniai duomenys redakcijai žinomi) papasakojo: „Iš viso dalyvavo 4 automobiliai, tačiau kadangi kontakto tarp straipsnyje minimų ir kitų dviejų automobilių nebuvo, policija pasiūlė eismo įvykį forminti kaip du atskirus. Esu juodo „SAAB 9-3 Cabrio“ vairuotojas, kurio automobilis taip pat nukentėjo įvykio metu. Važiavau paskui straipsnyje minimą BMW, dėl kurio pavojingų manevrų buvau priverstas staigiai stabdyti, o į mano automobilio galą trenkėsi kitas automobilis („Fiat Punto“). Jo vairuotojas Tomas, kontaktus turiu. Dėl mūsų susidūrimo ir įvyko šis autoįvykis. Mergina su „Opel Astra“ buvo priversta stabdyti, trenkėsi į kelio atitvarą ir atsidūrė griovyje. BMW modelis - 4 Gran Coupe, valstybinio numerio raides - atrodo JAN. Jei su redakcija susisiektų tikslesnių dudomenų apie šį automobilį turintys skaitytojai, esu pasirengęs paliudyti policijai“.