Apie 23 val. reidas prasidėjo Jeruzalės g. Čia įkliuvo BMW vairuotojas, jam nustatytas lengvas girtumas - 0,45 prom. Vairuotojo pažymėjimo netekimas šiam žmogui turbūt bus itin skaudus, nes vyriškis dėl neįgalumo negali vaikščioti.

Apie 0.30 val. mieste dirbusiems patruliams buvo nurodyta ieškoti raudonos spalvos „Honda Civic“, pastebėjus - stabdyti. To automobilio bagažinėje buvo vežamas žmogus, jis telefonu šaukėsi pagalbos.

Kiek vėliau paaiškėjo šio įvykio aplinkybės. Žirmūnų g, esančioje „Laimos smuklėje“ vilnietis sutiko jam skolingą ir skolos grąžinti nenorintį pažįstamą. Jauni vyrai susimušė.

Po to skolininkas paskambino draugui, šis greitai atvažiavo. Dviese skolintoją įgrūdo į automobilio bagažinę ir nuvažiavo.

Vežamas vilnietis telefonu šaukėsi pagalbos. Tačiau kelionė greitai baigėsi - atvažiavę prie jo namų Žirmūnuose, skolininkas su bičiuliu vaikiną išmetė iš bagažinės ir nuvažiavo. Ten jį ir rado policininkai. Vaikinas sužalotas - sulaužyta plaštaka.

Naktį automobilio, kurio bagažinėje buvo vežamas žmogus, rasti nepavyko. Tačiau skolininko asmenybė žinoma, todėl jis ir jo pagalbininkas turėtų būti greitai surasti.

Apie 2 val. reido dalyviai atvažiavo į T. Vrublevskio g. Maždaug po valandos pareigūnai atkreipė dėmesį į T. Kosciuškos gatve atvažiavusį automobilį „Saab“ - buvo įjungtas kairiojo posūkio signalas, vairuotojas ketino sukti į T. Vrublevskio g., bet staiga mašina pasuko į priešingą pusę ir nuvažiavo Karaliaus Mindaugo tiltu. Vienas patrulių ekipažas netrukus pasivijo šį automobilį.

Paaiškėjo, kad „Saab“, kuriuo važiavo šešiese, vairuoja neblaivi mergina (gim. 1996 m.). Alkotesteris parodė 0,40 prom. Kadangi mergina neturi dviejų metų vairavimo stažo, sėsdama prie vairo ji privalo būti visiškai blaivi.

Kartu važiavusi ir vairuotojo pažymėjimą turinti draugė buvo blaivi. Pradžioje ji ir vairavo, bet automobilis kažkodėl ėmė trukčioti, mergina išsigando ir nebenorėjo jo vairuoti, tada prie vairo nusprendė sėsti išgėrusi automobilio savininkė (tiksliau, savininko dukra).

Reidas baigėsi Ukmergės g. Čia visi vairuotojai buvo blaivūs, bet prieš pat pabaigą įkliuvo „VW Touran“ vairavęs 19-metis, neturintis teisės vairuoti.

Šeštadienio rytą buvo surengtas dar vienas, trumpesnis reidas. Žvalgų g. įkliuvo du vairuotojai, iš kurių atimta teisė vairuoti.

BMW vairuotojas, pamatęs policiją, staiga apsisuko ir bandė pasišalinti, bet buvo greitai pavytas. Paaiškėjo, kad jis neturi vairuotojo pažymėjimo - jis atimtas už tai, kad vyras vairavo neblaivus.

Teisė vairuoti atimta ir iš „VW Passat“ vairuotojos. Ji šios teisės neteko po to, kai neblaivi padarė avariją.