Pirminiais duomenimis, sužaloti du žmonės. Vienas jų buvo be sąmonės.

Deja, medikams nepavyko išgelbėti jauno vyro gyvybės, jis mirė.

Portalas sekunde.lt praneša, kad du mechanizatoriai – tėvas ir sūnus ardė seną cilindrą, kai apie 15 – 20 metų sandėlyje gulėjusio cilindro kamštis iššovė (manoma, dėl užsilikusio slėgio cilindre). Cilindro detalės didele jėga susmigo į darbininkų kūnus. Nuo smūgio jie buvo nublokšti tolyn nuo darbo vietos.

Dirbtuvėse buvę darbininkai pripuolę prie nukentėjusių tėvo ir sūnaus, pamatė, kad pastarasis guli be sąmonės. Tėvas buvo sąmoningas, skundėsi skausmu šone.

Nelaimės liudininkai pasakojo, kad vaikinui cilindro detalės sužalojo pilvo sritį, o jo tėvui, kaip jie spėja, smogė į šoną.

Panevėžio policijos pareigūnai DELFI informavo, kad ardomas technikos padargo cilindras buvo pripildytas azotu ir tepalu. Sprogus prietaisui, nukentėjo abu vyrai – sūnus - 1994 m. gimęs E. P. žuvo vietoje, 1976 m. gimęs R. P. išvežtas į ligoninę dėl vidinių sužalojimų.

1976 m. gimusį vyrą apžiūrėję medikai nustatė sužalojimus: 11 ir 12 šonkaulių lūžiai, įtariami ir 8, 9, 10 šonkaulių lūžiai, klubakaulio sparno lūžimas. Vyras blaivus. Jis paguldytas stebėjimui į VšĮ Respublikinės Panevėžio ligoninės Reanimacijos skyrių.