Kauno apygardos teismas K. K. buvo skyręs 46 MGL (daugiau nei 1 700 Eur) baudą. Lietuvos apeliaciniam teismui K. K. pripažinus kaltu dėl dar vienos nusikalstamos veikos – piktnaudžiavimo, siekiant asmeninės naudos, jam bauda padidinta iki 96 MGL (daugiau nei 3 600 Eur). Be to, teismas atėmė teisę K. K. dvejus metus dirbti ar eiti valstybės tarnautojo ar valstybės tarnautojui prilyginto asmens pareigas viešajame sektoriuje, praneša Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT).

STT Kauno valdybos pareigūnai, atlikę šį ikiteisminį tyrimą, nustatė, kad K. K., siekdamas įsiteikti VST vadovui, užsakė pirties krosnelę ir nupirko VST lėšomis, kuri vėliau buvo nugabenta ir sumontuota tuomečio VST vadovo Sergejaus Madalovo gyvenamojoje vietoje.

Šioje baudžiamojoje byloje taip pat už piktnaudžiavimą ir dokumentų klastojimą buvo teisiamas VST Plėtros ir projektų įgyvendinimo skyriaus Viešųjų pirkimų poskyrio jaunesnysis specialistas R. Č. Lietuvos apeliacinis teismas Kauno apygardos prokuratūros skundą dėl jo išteisinimo pirmosios instancijos teisme atmetė, R. Č. veiksmuose nenustatęs tyčios suklastoti ir panaudoti dokumentą.