„Mercedes Benz“ vairuotojui (gim. 1962 m.) nustatytas 1,1 prom. girtumas. Vyriškis važiavo su dviem ikimokyklinio amžiaus vaikais. Sakė važiuojantis į Rokantiškių kapines pasiimti giminaičių.

Vairuotojas ne tik buvo girtas, bet ir neturintis vairuotojo pažymėjimo. Už tai, kad vairavo neblaivus, jis buvo netekęs teisės vairuoti 15 mėnesių. Terminas baigėsi kovą, tačiau pernai šis vairuotojas dar ir iš eismo įvykio vietos pasišalino, todėl vairuotojo pažymėjimo grąžinimas atidėtas.

Kadangi jis vairavo neturėdamas tam teisės ir būdamas neblaivus, gresia automobilio konfiskavimas. Todėl „Mercedes Benz“ išgabentas į saugomą aikštelę.

Įtarimų sukėlė ir automobilio „Scion“ vairuotojas - pamatęs policiją jis apsisuko ir dingo už posūkio. Bet netrukus šis automobilis vėl atvažiavo, tik vairuotojas jau sėdėjo keleivio vietoje, o vairavo moteris.

Paaiškėjo, kad vyras blaivus. Pasirodo, jis namuose pamiršo vairuotojo pažymėjimą, todėl pamatęs policiją išsigando ir susikeitė su keleive vietomis. Patikrinus duomenų bazėje ir įsitikinus, kad šis žmogus tikrai turi teisę vairuoti, leista važiuoti toliau.

Buvo sustabdytas ir „VW Golf“ su sudaužytu priekiniu stiklu - vaikinas važiavo į netoliese esančias dirbtuves keisti stiklo. Už techniškai netvarkingą automobilį jaunuolis nebuvo baudžiamas, tačiau nubaustas už tai, kad neturėjo privalomojo civilinės atsakomybės draudimo.