Apie 10.49 val. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad „Žemynos“ stotelėje rastas lagaminas ant ratukų. Jį ryte pastebėjo kioske dirbanti moteris. Pastebėjusi, kad niekas nepasiima keisto lagamino, ji pranešė bendruoju pagalbos telefonu.

Į nurodytą vietą atskubėję pareigūnai tuoj pat aptvėrė teritoriją. Šalia budi medikai ir ugniagesių komanda. Laukiama, kol atvykę policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai patikrins radinį.

Policijos pareigūnai nukreipia eismą, važiuoti į sostinės pusę Laisvės prospektu, kol bus patikrintas radinys, uždrausta dėl pačių žmonių saugumo.

DELFI dėkoja skaitytojui už nuotraukas iš pranešimą apie įvykį.


„Aro“ pareigūnai prie žmonėms sukėlusio nemažo lagamino nuvairavo robotą, kurio pagalba įmanoma saugiai patikrinti, ar radinys nekelia pavojaus.

Papildyta 13.27 val.: patikrinus lagaminą paaiškėjo, kad sprogmenų jame nėra. Pirminiais duomenimis, prie lagamino buvo pastebėta garbaus amžiaus moteris. Lagaminas buvo visiškai tuščias.

„Aro“ vadas vyriausiasis komisaras Viktoras Grabauskas DELFI sakė, kad žmonių sąmoningas yra labai svarbus - radusius įtartinus daiktus ar lagaminus, būtina apie juos pranešti policijai ir jokiu būdu patiems nebandyti tikrinti ar atidaryti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)