„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad apie 11 valandą ryto Draugystės gatvės ir Pramonės prospekto sankryžoje susidūrė automobilis „BMW 530“ ir greitosios pagalbos ekipažas. Kaip teigia skaitytojai, medikai skubėjo įsijungę garsinius ir šviesos signalus, tad nors ir važiavo degant draudžiamam šviesoforo signalui, BMW vairuotojas turėjo sustoti ir praleisti skubančius medikus.

Į įvykio vietą po avarijos iš karto atskubėjo dar trys medikų ekipažai. Jų stotis įsikūrusi netoliese, ties prekybos miesteliu „Urmas“, tad įvykio vietą jie galėjo pasiekti itin greitai.

Kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno miesto greitosios pagalbos budintis gydytojas, pirminiais duomenimis avarijos metu sužeisti keturi žmonės, tame tarpe ir medikai. Pokalbio metu du ekipažai dar dirbo įvykio vietoje teikdami pirmąją pagalbą nukentėjusiems, o vienas nukentėjęs jau išvežtas į Kauno klinikas.

Eismo įvykio vietoje dirba medikai, ugniagesiai-gelbėtojai, policijos pareigūnai. Minėtoje sankryžoje susidarė eismo spūstis tiek Draugystės gatvėje, tiek Pramonės prospekte.

Daugiau skaitykite čia.

Paaiškėjo, kad „BMW 530“ automobilį vairavo 35-erių, o greitosios medicinos pagalbos automobilį „VW Transporter“ — 26-erių vyras.

Eismo įvykio metu sužalota 23-ejų BMW keleivė, GMP vairuotojas bei kartu važiavę GMP darbuotojai —37-erių vyras ir 38-erių moteris.

Pradėtas tyrimas. Įvykio aplinkybes toliau aiškinasi Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai.