Kiek prieš 16 val. Vilniuje, Kalvarijų g., automobilio „Chrysler Town & Country“ vairuotoja rikiavosi iš antros eismo juostos į pirmąją taip, kad „Ford Galaxy“ vairuotojui, bandant išvengti susidūrimo, teko trenktis į bordiūrą - mašina gan stipriai apgadinta.

Avarijos kaltininkė nė nesustojusi (galbūt net nepastebėjusi, kas atsitiko) nuvažiavo toliau, tačiau ją pasivijo kiti eismo dalyviai, matę, kas nutiko. Jie moteriai pasiūlė grįžti į įvykio vietą, ji taip ir padarė.

Vyriausybės kanceliarijos darbuotoja Vanda V. (Viešųjų pirkimų skyriaus vyriausioji specialistė), grįžusi į eismo įvykio vietą, sutiko su avarijos aplinkybėmis, vairuotojai galėjo užpildyti eismo įvykio deklaracijas, ir tuo viskas būtų pasibaigę. Bet netrukus atvažiavo vairuotojos sūnus.

Jis susipyko su nukentėjusiuoju, ėmė reikalauti, kad policija įformintų šį įvykį. Iškviesti pareigūnai tai ir padarė. Kelių policijos patruliams nekilo abejonių dėl to, kas kaltas. Bet avarijos aplinkybės dar bus nagrinėjamos. Jei neiškils naujų aplinkybių, avarijos kaltininkei, užuot užpildžius deklaracijas, gresia nemenka bauda arba vairuotojo pažymėjimo praradimas keliems mėnesiams.